SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, May 30, 2011

LIKE! LIKE! LIKE!

hai.. simple entry..

Nanie ada masuk contest.. Contest dari Pameran Pengantin Malaysia - by Urban Vibe Event.. Dalam banyak2 gambar ade terselit satu gambar nanie.. Cer teka cer teka yg mana ek?




Jom tolong tekan LIKE pada photo ini.. Apa?? tak BOLEH!!?? Apa kata korang tekan LIKE pada page ini dulu.. Kemudian terus cari photo di bawah..


*


*


*



Bagi memudahkan undian LIKE korang.. tekan ramai2 LIKE pada sini..



Kesimpulan - kerjasama blogger amatlah dihargai.. Korang tak bangga ke kwn korang dapat hadiah dari contest ni.. manalah taw, nanti nanie jemput semua blogger, kita buat gathering sama2..


Kenduri Kahwin + Gathering =


AWESOME Blogger Reunion


************************************

Kalau ada blogger yg xpernah baca entry tentang E-day nanie, sudi2 kan lah baca pada website ini.. Tekan je link ini.. Selamat Membaca & mengundi LIKE.

p/s Menang ke kalah ke, suma adat pertandingan.. Kalau korang sudi sumbangan tekan LIKE tu, sgtlah berterima kasih..

U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. nana suka pic tu..huhu..tp xdpt nk like..nana xde fb...

    ReplyDelete
  2. alamak.. nana xde fb, jarang sekarang org xde fb.. tp xpe, terima kasih sudi baca entry nanie & komen.. hargai sgt2..

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails