SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, October 26, 2011

MENANG CONTEST - PHOTOBOOTH




As salam semua.. selamat sejahtera..

Ini entry yg sepatutnya da post lama dah tapi disebabkan kekangan masa dan mencari mood utk story mory tentang kemenangan ini..


Actually, nanie menang contest photobooth ini on 14 Oct 2011. Lupee nk publish.. uwaaa maaf ye kawan2 yg byk bertanya..

Ini contest yang nanie masuk - IDEA PHOTOBOOTH KREATIF


Announcement Pemenang - Alhamdulillah, dapat tempat ke3.

*****************************

jeng jeng jeng..

INILAH HADIAH YG DIMENANGI :

Instant Camera

Easel

Prop box



coupon RM10 - kenny rogers roasters
TERIMA KASIH KERANA MEMILIH NANIE..

******************************************

Kesimpulan

Alhamdulillah rezeki bertambah nak kawen ni..



update - hasil kemenangan photobook pre-wedding

3) latest - photo booth

p/s mood senang memikirkan untuk mencari photo canvas untuk diletakkan atas easel.. Selamat ada B2B da buat review - printing canvas. Misi mencari gambar pre-wedding yg sesuai untuk di canvas kan pula.. Atau lebih mudah nanti nanie update pasal gambar pre-wedding nanie & blogger tolong bagi idea yg mana satu sesuai.. Boley kan?
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

14 comments:

  1. @kerry - thanks dear.. rejeki yg dtg tanpa di duga..

    ReplyDelete
  2. waaahhh..bestnyer...rezeki orang nak kawin tuu..:))

    ReplyDelete
  3. @asfiza - haah.. rejeki nak kawen.. hehe

    salam ukhuwah..

    ReplyDelete
  4. salam ukhuwah kembali harnani :)

    kalau lah as dpt kemera instant tu..kompom hari2 bergambo,lepas tu tampal kat cermin mekap/almari.haha

    ReplyDelete
  5. congrats! alhamdulillah,murah rezeki awak =)

    http://bride-note.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. congratsss u...wah rezeki melimpah ruah..bestnyeee... ;)

    ReplyDelete
  7. nanie..congrate.bstnye dpt mcm2..nk jgk tp xbrani nk msk contest ni sume.hikhik..hrp2 murah rezeki nanie melimpah ke lynn plak..:B

    do follow me..
    http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. @asfiza -thanks dear.. tengok kamera tu sndiri excited. hehe

    ReplyDelete
  9. @fAriza - thanks awk.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. @fy - tu la tak sangka.. amin, rejeki Allah kurniakn..

    ReplyDelete
  11. @fiza - ohhh dear, mari join contest sokmo.. ngee~

    ReplyDelete
  12. @fazlien - kenapa x berani.. slumber je, banyakkan creativiti.. pasti menang la.. percaya la.. hehe

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails