SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Tuesday, August 7, 2012

DATO' LEE CHONG WEI KALAH BERMARUAH..

As salam..

Minggu ni semua entry rata2 nak cerita tentang Dato' Lee Chong Wei (DLCW)..

Semua mesti sedih bila last game tu Malaysia kalah pada China kan?

Tapi takpe, bagi nanie, macam2 skills dan aksi yg terbaik DRLW da persembahkan.. Ada satu part tu DLCW pukul bola dengan racket terbalik.Perghhh memang terkesima nanie dibuatnya. DLCW memang hebat Lah.

Tapi bab hujung-ujung tu lagi nervous jantung dag dig dug dibuatnya. Walaupun kalah 21-19 tapi dan cuma dapat pingat perak, tapi beliau tetap emas di hati kami warga Malaysia.


Perasaan menyampah je tengok mukaL Lin Dan kan.. muka berlagak. uhhhh!! kalau DLCW menang, mesti muka dia relax je. kan? kan?

SEBAB TU WE LOVE YOU DATO'

tapi nama pun pertandingan. Adat la kalah menang tu semua.. Tapi yang penting semangat kesukanan. Tak gitu ??

Nak tengok gambar sedih DLCW


:(



:(



:(

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Atas podium pun kesat air mata.. sob sob..

sedih plak rasa bila tengok muka DLCW macam kecewa je bila kalah tu. haishhh… tapi dia dah buat yang terbaik dengan kecederaan dia semua tu.

Dont worry Dato' anda kalah bermaruah. Biar orang kata apa2, Dato' did a good job.. Peace ^_^
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

5 comments:

  1. Lee chong wei.. youre the lagend.. Kami tetap kat belakang lu...

    ReplyDelete
  2. Walaupun DLCW kalah dalam memburu emas pertama Malaysia, tetapi beliau tetap menang di hati rakyat malaysia...

    ReplyDelete
  3. @aniqbukhary - hidup malaysia!! hidup DLCW!!

    ReplyDelete
  4. @NORA - sangat bangga!! sanggup menitiskn air mata demi negara.. we are proud of u DLCW!

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails