SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, December 19, 2012

JOM BELI DI UK CHEAP STUFF.. HARGA BERPATUTAN..



As salam, selamat sejahtera..


Hari ini nanie, nak promote satu online shop yg memang nanie rasa sangat  recommend utk korang beli dari oversea..


SEBAB APA?


1) Sebab mereka  menawarkan barangan dari UK dengan harga berpatutan berbanding dengan harga di Malaysia. 

2) Sebab mereka juga  bersedia mencari barang-barang dari UK yang tiada di page mereka. 

3) Sebab mereka juga ada menjual barangan TEFALKENWOODdinnerware set  dan barangan UK yg lain.



Pendek kata macam2 ada.. So kat mana nak beli?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 click FB   - UK CHEAP STUFF


***************************


TEMPAHAN:

- PM/message barang yang korang minat.


- 50% booking fees diperlukan ketika tempahan dibuat.

- Tempahan akan dihantar sebaik sahaja bayaran penuh dilakukan.

- Tempoh sekurang-kurangnya 6 minggu untuk barang sampai. Kami akan maklumkan bila barang sampai dan anda boleh membuat pembayaran penuh.

- Shipping akan dibuat sebulan sekali tertakluk kepada kuantiti tempahan.





****************************

Contoh yg mereka jual sangat unik..

Memang nafsu tak terkawal. Kalau anak dato' memang da beli semuanya.. aduyaiiiii~



Beli jangan tak beli.. handbag original okay.. 


Kasut elegen.. memang sesuai nak pergi kerja ke apa..
Makcik2 yg suka memasak dan dekorasi dapur, boleh la tengok dinnerware dorang. colourful ^_^
 Yg pisau ini memang nak beli satu set utk dapur nanie.. Ikea pun kalah.. cantiknya.. tak sabar..




dan macam2 lagi laaaaa.. nak tepek gambar, kang korang bosan la..

so jangan lupa  click FB   - UK CHEAP STUFF


**************************

PEMBAYARAN:



1.Pembayaran boleh dilakukan secara bank-in atau online transfer. Details, korang boleh jenguk FB UK Cheap Stuff


2. Selepas pembayaran disahkan, mereka akan menguruskan penghantaran secepat mungkin.


Sekiranya korang mempunyai sebarang pertanyaan, hubungi pihak mereka di:



Email : 
wanie_710@yahoo.com


H/P Num : 
+447831665286


P/S Yang paling best dalam UK Cheap Stuff, setiap harga yang tertera pada page adalah termasuk dengan kos penghantaran. 



Jom korang, click LIKE UK CHEAP STUFF dan happy shopping sayang ^_^


U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
    I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the
    blog. Any responses would be greatly appreciated.


    Also visit my web-site :: buy twitter followers real
    Also see my webpage :: buy twitter followers

    ReplyDelete
  2. Hi,

    I beli barang from this website. Boleh try ngan diorang gap. sellau harga lagi murah :D

    https://www.facebook.com/UKShoppingHub

    ReplyDelete
  3. Hi,

    Check out this website jugak. Harga pun mural :D

    https://www.facebook.com/UKShoppingHub

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails