SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Tuesday, December 11, 2012

METRO AHAD - EDISI KLIK PENGANTIN

As salam.. selamat sejahtera..

Quick update


tajuk yg nanie paparkan tu adalah apa yg berlaku last weekend. Nanie akui nanie memang tak perasan langsung dengan apa yg ada dalam newspaper. Sampaikan somebody inform me. Thank you * u know who u are*


tak nak bagi korang blur-blur dengan apa yg nanie merepek ni. Jom tengok je gambar tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ALHAMDULILLAH..



Hadiah terhebat untuk 1st anniversary.

Syukran Ya Allah


Metro Ahad 

19 Disember 2012





Gambar ini juga nanie dedikasikan untuk OP wedding nanie, yg super awesome. Thanks abg Usman.. Nak tengok details tentang gambar yg pernah dia snap utk kenangan perkahwinan nanie, boleh click entry Official Photography Part 1 dan Part 2




Niat hati bukan nak riak atau bangga dengan apa yg ada dalam metro tu. Apa yg ada dalam niat nanie utk publish dalam FB dan blog ini hanya nak kongsi kegembiraan *macam menang duit sejuta hahaha*

*Suamiku, maaf buat jadi segan dengan berita tergempar sampai masuk newspaper ini, nanie pun tak tahu dia published on last week. O_o


*************************

p/s to stalker atau kawan yg berkata2 dlm hati, itu pun nk publish dalam FB and blog, ingatlah Allah sedang memerhati dari apa yg anda cakap dan lakukan.









OK, BYE. assalamualaikum.. 

Senyum tak perlu kata apa-apa ^_^

U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Thank you for any other informative blog. Where else could I get that kind
    of information written in such a perfect way?
    I've a challenge that I'm simply now running on, and
    I've been on the look out for such info.
    Visit my web site ... storage

    ReplyDelete
  2. @nora - thanks? tu puji ke ape? hahaha gomoxxx!!

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails