SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Tuesday, December 18, 2012

NAK TUKAR KERJA JADI TRAVEL AGENT BOLEH TAK?

As salam.. selamat sejahtera.


hahaha tajuk memang tak boleh blahhh.. Ini la yg dirasai bila sekarang ni dok mereply email orang tanya kereta sewa dan vacation.. 



ini  snap shot dari blog 

- 32 comment awaiting




ini snapshot from yahoo email

sebahagian sahaja 








Selain, email yg penuh utk direply, ada gak persoalan2 yg minta pendapat.. ala2 travel agent la..


ini utk ke Sabah - siap tanya tempat menarik, hotel.. memang terbaiklaa.. sebab die percaya nanie as advisor :)


Sabah - kereta sewa 




selain tu, ada yg tanya trip ke Langkawi..



ada jugak yg tanya trip ke Bali? terbaikk wook!!


ada yg tanya untuk trip ke Indonesia (conversion duit IDR ke RM)?



Ada juga yg minta bantuan utk trip ke bandung? supir bandung yg murah?





****************************

PERSOALANNYA :



PERSOALANNYA :

Agak2 kalau kerja kat travel agent perlu qualification apa ye? 

macam best je reply2 email ni.. hehe


p/s kalau ada sesiapa yg nak tanya tentang apa2 je soalan yg berkaitan  dengan entry percutian nanie,  (entry iniboleh la tanya nanie ye.. Mana yg nanie tahu, nanie akan reply ye..

Opss sorry, ini entry saja2 isi masa lapang ^_^ 

U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Untung la..org dah popular kn..

    ReplyDelete
  2. sy tahu siapa awk. Stalk jugak ye.. Hahahay

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails