SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, January 16, 2013

REVIEW - BLOG MASUK APA KATA WANITA (TV1)

Assalamualaikum.. selamat sejahtera.. 

Ohhh lamanya nak review benda ni.. aduyaiii.. maaf sangat2.. Biasala bila emosi terganggu dan macam2 yg berlaku bulan December.. Takde apa yg best utk birthday last year, Insyaallah nanie kena kuat and lalui benda ni dengan tabah.. hihi 

Dah dah, xnak sedih2, biarkan sejarah tahun lepas berlalu dengan tenang. This year 2013, kena kuat dan senyum je dengan apa yg berlaku.. Jadi pembuka berita 2013 nak la bagi korang senyum..

Actually ini sambungan dari entry - Blog pilihan 

ini adalah gambar yg sempat nanie snap guna hp cabuk nanie, dan G-tab..




ohhhh.. lalala.. time review masatu, follower nanie lebih kurang 900++ Sekarang ni, Alhamdulillah dah mencecah 1000 follower 




Nampak tak dalam gambar tu, ada tulis SEKARANG - APA KATA WANITA




sangat awesome.. I Thank Allah - Alhamdulillah, syukran..



Ye nanie akui blog nanie banyak bagi tips pada follower.. Sebab blog ni bukan blog saja2, nanie memang nak share informasi utk kawan2..




TIPS yang ada dalam blog nanie 













etc





Ahhhh lebih kurang macam tu la review nanie. Sebabnya ada follower minta nanie review, sebab ramai yg terlepas tengok.. Ada video sebenarnya, tapi di sebabkan ada error, malas lah nak upload. haha

p/s Next review - nanie nak share, good news dari editor majalah.

Doa utk hari ini - "Ya Allah .. aku terlalu angkuh selama ini menginginkan sesuatu yang terlalu sempurna kerana aku riak merasa diri ini juga sempurna , aku lupa bahawa tidak ada satu pun yang sempurna di dunia ini.. selain dari Mu Ya Allah ..." Tabahkan hatiku, hanya Kau penentu segala takdir ku di dunia ini

U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails