SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, April 10, 2013

TERHARU DAN RASA DIHARGAI.. AUWWWW..

assalamualaikum.. selamat sejahtera..


auwwwww nak nangis. nak nangis.. hahaha 


poyo gile la kau ni nanie.. Saja je nanie rasa speechless sgt dgn sambutan kawan2 yg berminat nak dapatkan no phone sewa, budget perkahwinan dan nasihat honeymoon.


Contoh2 email yg kawan2 alam maya berikan ^_^
*sebahagian sahaja yg nanie snapshot*

Bandung - dia request nak tahu tentang currency converter RM and IDR

Sabah - dia nak tahu tentang informasi tempat menarik dan no phone sewa

Pembaca berpuas hati dengan entry vacation  

Nurul Izzah catering - dia request nasihat dan pendapat 

Sabah - kereta sewa murah :)

Wedding related - merancang budget perkahwinan 

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Alhamdulillah. Syukran Allah.

Traffic naik
 Nuffnang naik
Comment pun ramai
Email masuk bertalu-talu
Terima kasih sudi baca blog nanie. 

Terima kasih juga pakcik google sebab jadi enjin internet untuk blog ini. XOXO



p/s Niat nanie satu, just nak tolong kawan2. Ikhlas :)

Assalamualaikum. nanie sayang semua pembaca blog ini



U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. macam best je gi bali...bujet berapa eh

    ReplyDelete
  2. Bleh x bg num phone keta sewa kt kk...nxt month nk g sne la..tq

    ReplyDelete
  3. @azizi - budget ke Bali tengok pada aktiviti. awk boley review blog tentang BALI untuk dptkan tips :)

    ReplyDelete
  4. Email sy; sharin_yrs@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  5. hihi bagus kn kita ada blog ni share info semua. blog i byk info makanan je haha :P

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails