SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Saturday, June 15, 2013

JOM DAPATKAN HARGA KERETA HYUNDAI YANG BERPATUTAN.

As salam.. selamat sejahtera..

Entry ni entry iklan yang akan stay selama 3 hari. Sila scroll bawah untuk baca next entry.


**************************


OK, mesti orang pelik tetiba je nanie dok promote kereta pulak dalam blog. Actually nanie hanya bantu sesiapa yg nak promote business. Tapi sebenarnya nak buat entry ni pun bukan nya main suka buat, kena research, kena faham konteks dan kena bagi maklumat yg sebenar. Kang salah bagi, susah pulak. Pasang niat kerana Allah dan nak bantu orang yg memerlukan informasi. ngee~


Entry kali ni nanie nak share tentang K.E.R.E.T.A. Sila jangan salah faham, sy bukan agent kereta ye. hehe

Hyundai adalah Kereta buatan Korea. Hyundai dan Kia bernaung di bawah satu payung dikenali sebagai Hyundai Kia Automotive Group.

MODEL KERETA HYUNDAI

Design memang awesome ^_^


Kalau ada beberapa orang masih tak percaya kebolehan dan kelebihan kereta Hyundai, nanie siap search review untuk kereta Hyundai, customer berpuas hati . 

click entry ini utk lihat review Hyundai i10

click entry ini utk lihat review Hyundai Elantra

click entry ini utk lihat review Hyundai Veluster

yg lain2 model sila cari sendiri. hehe

*********************************

INI PULA SENARAI HARGA HYUNDAI. 

besarkan kalau tak nampak ye :p

****************************

KESIMPULAN

Maybe ada yg berpendapat kereta buatan Hyundai tak berapa OK dari Jepun kan? Tapi percayalah sekarang Hyundai kini bukan lagi bawaan Hyundai yang lama. Melalui barisan produk yang sedang dan bakal diperkenalkan, Hyundai komited untuk memberikan pembaharuan-pembaharuan kejuruteraan serta reka bentuk kenderaan masa hadapan


*****************************

Kalau ada sesiapa yg berminat nak beli kereta HYUNDAI, sila dapatkan perkhidmatan / service TIP TOP dari sales specialist ini. 

Nak diskaun or more free accessories, just sebut nama nanie blogger. ok? Nah nanie tepek kan name card dia.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



RECOMMENDED!! RECOMMENDED!! RECOMMENDED!!

Latest updateVisit booth (Saiful HYUNDAI) @ Perayaan 48thn PSSCM @ 15Jun2013 @ Dewan Datuk Hj Maideen, Senawang, Seremban N9. 


U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. The Biggest Entertaining Movie Watch Furious 7 is Just coming in this Year 2015.

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails