SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Thursday, September 5, 2013

ANONYMOUS & SILENT READER..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

Sejak menjak ni, macam pelik la ada banyak komen Anonymous ni. ngee 



Takpela, walaupun awak tak munculkan diri sebagai orang sebenar, saya nak ucapkan TERIMA KASIH kepada anonymous sebab sudi komen dan baca blog picisan ni.

Tak dilupakan TERIMA KASIH juga kepada silent reader. Walaupun korang silent readers dekat blog nanie (tak bagi comment juga tak tinggalkan satu jejak sekalipun), mungkin korang lah yang selalu baca entry - entry nanie dan selalu follow blog nanie. Who's know? 

Bagi nanie, simple. Majoriti semua blogger pasti akan merasa gembira bila entry yang dia tulis di baca orang. Kerana memang itulah tujuan semua blogger nak share some knowledge and information. 

Sharing is caring.

Apapun, nanie tetap hargai silent readers / anonymous di blog ni, andai nanie kenal atau tidak, tetapku sayang sepenuh hati. ahakk romantik ler plak kihkih.

PESANAN TO ALL BLOGGERS
Lets appreciate our silent readers and anonymous. Mereka lah penyumbang kepada nuffnang blog juga. wink2..

PESANAN TO SILENT READER AND ANONYMOUS
Please enjoy the silence. Kalau terasa nak komen, sangat dialu-alukan. Dont worry, apa yang korang komen nanie baca dan buat nanie tersenyum. 


Salam ukhuwah dari nanie ^_^


U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

14 comments:

  1. Yer la kan..kalau blog tanpa reader rasa mcm kita dok ckp sorang2 pulak kan.. so please support kami..wah boleh gitew.. =D

    ReplyDelete
  2. +MRS. SCRETATRY - kihkih nanti orang cakap syok sendiri pulak ek. haha

    takpela, janji apa yg kita tulis memberi manfaat pada org lain :)

    ReplyDelete
  3. Betul tu kehadiran mereka penyumbang kepada trafik blog. Thanks to them!

    ReplyDelete
  4. maybe anonymous tu low profile kot orangnya,heee.....

    ReplyDelete
  5. hahaha mcm tulis blog cinta pulek ni hoii nanie :p
    tp betul lah apa yg nanie katakan tu..diorang jg penyumbang kpd nuff..

    Pssstt Nanie, haritu ada kata Nanie sll kat wangsa walk kan?? nak jmpa ok je.. bila2 free kita rorger2 lah eh.. bleh lepak2 :)

    ReplyDelete
  6. Nani, terima kasih hargai kami...i'm not just your follower, but love to read ur entry too... :)

    ReplyDelete
  7. hehehe..sally bukan silent reader...1st time reader..salam ukhuwah.. :)

    ReplyDelete
  8. @junAina - terima kasih semua.. sebab sudi datang snggah blog n baca blog picisan nanie. hihi

    ReplyDelete
  9. @nanakimie - low profile tak pe, tapi jangan stalker da la. hahaha

    ReplyDelete
  10. @zazamymoon - alahai, blog cintan kejap je pong. haha

    yupp, selalu gile lepak WW, jom lepak sama2 main bowling.

    ohhh x sabarnya :)

    ReplyDelete
  11. @umi Qi - sy follow blog awk jugak.. sy suke header baru tu :)

    ReplyDelete
  12. @sally - salam ukhuwah dr nanie ye syg :)

    keep ready my blog. hihi

    ReplyDelete
  13. aa mereka pn menyumbang..hehe :)

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails