SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Friday, September 27, 2013

JOM SINGGAH DI KEDAI GRAB n GO (DAMAISOUQ KL)

Assalamualaikum.. Selamat sejahtera.


Haaaaa, kali ini nanie nak share Bazar yg paling BEST tahun ni. 


Lokasi 
DamaiSouq @ KL

Masa
10am - 7pm


Kemudahan


Untuk julung2 kalinya,nanie dan kawan2 join dan buka stall yg diberi nama Grab n Go. 



Kat bazar DamaiSouq ni ada banyak gila online shop yg famous amos, contohnya 


Dan banyak lagi!!

***********************

Jadi dah penat-penat jalan dan shopping mesti korang nak rest n relax kan, jadi apa kata korang singgah ke stall nanie & friends.

Macam2 ada jual tau dan makanan paling SPECIAL dan DISUKAI RAMAI.

Makanan Tradisi Lama tu..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SOS SENGKUANG INI HOMEMADE YA KAWAN2.

Kalau ada siapa2 nak pergi, boleh roger nanie. sambil cuci2 mata dan shopping, korang singgah la kedai nanie. boley kita bermesra. okay?

Ni nanie kasi peta ke DAMAISOUQ, KL


Jumpa di sana ^_^
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

13 comments:

  1. nampak macam sedap jer sengkuang tuh :) kihkih

    ReplyDelete
  2. 2luqman - memang sedap la ni, sebab homemade kuah sengkuang tu. yeayyy :)

    ReplyDelete
  3. Akk bukak kedai ke? Jd bisneswoman la skrang erk..

    ReplyDelete
  4. hee dekat dgn sekolah akak dulu.. Sekolah Ampang Girl.. InshaAllah kalau tak ada apa2 sampai..

    ReplyDelete
  5. @zaza - kakak, mmg kite kan satu skola. dekat je dgn sekola kte tu. dtg la nanti ley laga2 pipi. haha

    ReplyDelete
  6. sengkuang.. i like tau.. hihi..
    p/s: done follow sini... =)

    ReplyDelete
  7. Meliurkan la kuah tu... sedap sgt la nampaknya..tpi jauh x bo nak merasa....

    ReplyDelete
  8. @deqla - sengkuan ini memang sedap. legend sgt ni. hehe

    ReplyDelete
  9. @hayati p meliurkan ye. xpe xpe, jgn jjilat skrin da la ye. hoho

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails