SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, September 9, 2013

NUFFNANG CPUV CREDITED.. SYUKRAN..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

New update.. new entry..  new life

Cerita warna warni kehidupan nanie semakin bersinar. 

Bersinar macam cincin yang ada kat tangan ni *hint*

hahahahaha

takdela, nanie rasa bersinar sebab bila check website NUFFNANG, nampak semua CPUV nuffnang bulan Julai dah dicreditkan. 

Alhamdulillah, Syukran Ya Allah

Julai masyukkkkkkkk.. lalalala ^_^

Ada gak CPUV yang masih ON GOING.. Ada yang dari Bulan May lagi.. Subhanallah, baiknya hati awk duduk lama-lama dalam blog picisan nanie ni. 

I LOVE U LAAA, NUFFNANG..



Bagi yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang NUFFNANG, sila click click di bawah untuk tengok / tips yg berkaitan..

Statistik blog
CPUV update

Pasang niat dan nawaitu untuk share ilmu, Insyaallah Allah permudahkan.

 Selamat mencuba sayang :)

U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

10 comments:

  1. Cincin? Wah untung la akk..masyuk ke kak..

    ReplyDelete
  2. @mrs secretary - masyuk x penting. yg penting kepuasan berblogging :)

    ReplyDelete
  3. rejeki Nanie.. nnt bleh lah belanja lepak2 kat wangsa walk hehe ;P

    ReplyDelete
  4. @sawanila - hihihi.. usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
  5. @ZAZAMYMOON - jom saya belanja chatime. hahaha then chit chat puas2. kihkih

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails