SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Tuesday, November 5, 2013

CARA MUDAH PLAN BUDGET PERKAHWINAN..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera.

Tadaaaaa... eh eh eh tetiba nanie nak cerita bab kahwin2 pulak nape ni. ehem2 rasa2 sebab apa ye?


SEBAB?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Rasanya blog nanie ni da jadi agak fofular bab kahwin2 kot. 

Alhamdulillah.. 


Kenapa nanie cakap macam tu? 


Bila nanie check statistic  popular post ini??

walaupun pageview tak banyak macam blogger meletopss, tapi nanie rasa ini sumbangan terbaik dalam entry blog nanie.


Rasa happy ^_^
Nanie dapat bantu kawan2 yang nak prepare wedding mereka.

Bukti yang semua email hantar pada nanie akan reply

Salah satu B2B yg berpuas hati dgn checklist budget versi nanie :)


Berminat nak checklist budget versi nanie?

jom email

 nanie_nakata@yahoo.com
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

16 comments:

  1. wah... nak emel jgk boleh? farra8979@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. farra - nanie da reply da email ye. hope berpuas hati..

      Delete
  2. wahhhh ini dah boleh di iktiraf sebagai wedding consultant ni..
    Cik Nanie, boleh consult saya tak pasal perkahwinan?? *eh titiba* hahahhaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole je kakak zaza oooi.. marilah sy consult utk perkahwinan ye. utk khairine ke kak? kihkih

      Delete
  3. Bukan ke dlu nanie nk jd consultant utk wedding ke

    ReplyDelete
  4. x perlu kot.. sbb dah kawen.. hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mana tahu anak buah ke anak sedara nak kawen. hehe

      Delete
  5. thx for sharing..email me ya!
    hnybee111@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanie da send email ye.. nanti check email ya.

      Delete
  6. Nnti kalau ada org nk bajet kawin akak mtk kat nani yer.. =D

    ReplyDelete
  7. my_digimon@yahoo.com
    Akak boleh tolong emailkan ke? :D tq!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy da forward email pada july masatu, ni baru sempat reply dlm blog.

      Delete
  8. nk jgk bole?
    noratiqahzainudin@gmail.com
    TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, nanie da forward email kepada awk :)

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails