SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, December 30, 2013

MENGIDAM MAKAN KEK SECRET RECIPE..

Assalamualaikum.

ingat tak nanie ade cerita tentang Engagement Day BFF nanie? 

tak ingat ke?

nah baca link ini

Dipendek kan cerita, dalam masa E DAY kawan tu, adalah kawan nanie mengidam nak makan kek. Jadi da alang2 berjumpa terus kitaorg set masa untuk jumpa on the next day.. Dating la woooii.. rinduuuuuu..

ini last kitaorg hangout (entry Times Square)

***************************

SECRET RECIPE, WANGSA WALK

Secara jujurnya, kitaorg jarang lepak kar SR. Kitaorg lebih suka lepak mamak ke, mana2 kedai biasa je..Macam biasa sebelum nak makan tu, mestila kena tepek muka my super BFF dari sekolah menengah..



Untuk dating kali ini, kitaorang punye pilihan more to dessert je (sampingan) yelaaa sebab kawan mengidam nak makan kek kan? 

INI PILIHAN KAMI

Beef lasagna
Red velvet cake
Tiramisu cake
Chocolate Indulgence cake
Chicken Curry puff
Oreo MilkShake
etc



Alhamdulillah, nanie rasa bersyukur sgt dapat kawan2 yg memahami dan selalu ada di sisi nanie. Syukran Ya Allah. semua cerita tentang entry makan-makan ada dalam entry ini
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. seronok dpt berjumpa & berkumpul dgn bff kan Nani.. selera pun sama :)

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails