SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Assalamualiakum.. selamat sejatera.. 

Nanie nak mengadu ni. NUFFNANG masih lagi merajuk dengan nanie la.. Ingat tak entry tahun lepas, yang bulan Dec xde pun CPUV yg masuk. sobs sobs.


jadi sebagai langkah nak menaikkan trafik blog nanie, nanie kena rajinkan diri nak join SEGMEN. Jom follow. 

Cara-cara.

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog 2014!  - done
2. Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni - done
(Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe)
3. Tepekkan Banner di atas tu dan link kan ke entry ini - done

4.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye - done

*****************************

Tujuan blog ini simple je nak cari kenalan dan share informasi yg nanie ada.


Contoh macam nanie suka share 



Tips Shopping di Bandung - conversion duit RM dan Rupiah


Tips ke Universal Studio Singapore

Kenangan di Port Dickson 


Tips ke Langkaw


Tips ke Singapore 


Tips ke Sabah


Tips ke Bali


Tips ke Bandung

So, jom ramai2 merancakkan blog untuk naikkan trafik untuk 2014. yeayyy!!
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

30 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  4. wah bestnye ada tips travel hehe meh singgah sini http://www.terbaek.net/2014/01/09/jom-naikkan-trafic-blog-2014/

    ReplyDelete
  5. dari segmen mak dara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    TERJAH sini dr Segmen Yang Sama & FOLLOW SINI
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sni dari segmen mak dara. Salam ukhwah ye :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya dan trafik naik mencanak.

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen Mak Dara :) da follow juga..tq

    ReplyDelete
  11. Hi Nurul,

    Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  13. salam kenal...salam ukhwah..datang bertandang dari segmen yang sama ye...dah follow tau...

    ReplyDelete
  14. Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik disini ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  17. salam... mia datang dari segmen yang sama... dan follow sini. salam kenal ya..

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan.
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done. nuffnang click also done.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. salam singgah dari sy...semoga ukhwah terjalin...

    ReplyDelete
  21. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  22. datang menjalinkan persahabatan :)

    http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  23. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  24. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  25. Haiii =) Datang sini singgah dari segmen yang sama huhhuhu....Selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  26. wah... suka melancong yer.
    YB singgah dari segmen yang sama. baru berpeluang tinggal jejak dan komen di sini.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    Dah follow juga ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  28. Salam Ukhwah....


    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum... dari segmen mak dara.. singgah dan follow sini .. moga perkenalan ini boleh mengeratkan lagi hubungan ukhwah sesama kita :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails