SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Friday, February 7, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera.

Nanie sekarang ni macam rajin je nak join kan segmen kawan2 blogger. Saja nak meramaikan kenalan. Sila click banner kalau nak tahu cara-caranya :)


Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Bagi pembaca yang tak  faham tentang fungsi follow (pengikut), 

FUNGSI FOLLOW ialah mengikuti blog milik orang lain atau pengguna yang berhubungan langsung dengan blog yang mereka ikuti. 

Manfaat Follow Di Blog Orang Lain 

  •  mengetahui perkembangan blog yang kita ikuti. Secara automatic postingan yang mereka update setiap harinya akan ditampilkan pada Dashboard Account Blogspot 
p/s Jom sama2 merapatkan ukhuwah dan silaturahim. nanie tengah nak rajin semula blogwalking. wiwiwiw :)


U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

20 comments:

  1. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  2. follow sini,jemput ke blog miza okay ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    tq atas pkongsiannya.. hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah...:D, be back later for more... see u around :D

    ReplyDelete
  5. Ops I thought of joining this, but on second thought it ends today lol

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah...dari segmen yang sama.. jemput datang blog dan follow...hehehe
    http://munee-mun.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. datang dari segment yang sama
    follow me back... salam kenal semua

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwa..
    Cik Follow sini..
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. hai hai. follow done. ^_^ #1164.

    jemput singgah dan follow me back ye. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen yang sama... dah follow juge...

    ReplyDelete
  19. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails