SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, October 20, 2014

CPUV NUFFNANG TAK PILIH KASIH.. JOM BACA PESANAN PENAJA..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

Kenapa tajuk nanie ni tetiba je.

Mula-mula, nanie nak minta maaf, nanie akui dah lama tak update blog, tapi nanie selalu baca blog korang tau, cuma tak sempat nak tinggalkan jejak je..

**************************

PENCAPAIAN TERBAIK NANIE

11 CPUV DALAM BULAN OKTOBER 

ALHAMDULILLAH Ya Allah, 
walaupun blog tak hebat mana, tapi maybe Nuffnang nampak kebolehan blog nanie. hihi ^_^





PESANAN KEPADA BLOGGER BARU

Ini panduan untuk korang yang ingin menjana pendapatan dari berblog, mula-mula berblog orang takkan nampak kelebihan kita, tapi nuffnang sentiasa nampak apa kelebihan blog kita ni walaupun pengikut blog anda hanyalah 10 orang saja, yang penting jangan duakan atau tigakan nuffnang ya, Maksudnya jangan nak menggatal pasang banyak2 iklan dalam blog.

PESANAN KEPADA SEMUA


Rezeki kalau kita tak cari, dia takkan datang bergolek tau. Kita kena usaha.  Usaha tangga kejayaan. Nanie pun macam tu jugak. Banyak benda nanie buat untuk dapatkan apa yang nanie ada sekarang. Walaupun ramai lagi yang belum faham minat nanie sebagai blogger. Nanie kan suka berkongsi. 

Sharing is caring kan?
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Alhamdulilah tahniah dik nanie...suka la baca entry nanie ni semua positif...sampai akak dpt aura seronok pagi ni dik alhamdulilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. terima kasih kak julia. nanie suka tgk akak da maju dlm blog.. siap reviewbusiness lagi. kena belajar lagi ni

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails