SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, September 16, 2015

JOM MAKAN JAPANESE FOOD DI DON DON TEI (MITSUI OUTLET PARK KLIA)

Assalamualaikum. selamat sejahtera.

Misi jalan-jalan cari makan bermula lagi.. Kali ni nanie terjah ke makanan Jepun pula di Mitsui Outlet Park KLIA. Nak baca fakta tentang shopping complex ala-ala di Jepun ni, sila terjah entry ini. hahaha


Sebelum ni nanie pernah cuba Sukiya di IOI City Mall, ternyata makanan Jepun memang sedap dan boleh diterima tekak melayu nanie ni haaa.


*******************************

DON DON TEI



Apa yang perlu korang tahu tentang Don Don Tei 
  • Restoran yang menyediakan gaya Jepun dalam suasana kontemporari yang dibuka pada June 2015.
  • Sudah ditubuh lebih dari 20 tahun da ia mempunyai 20 cawangan di seluruh Jepun dan Amerika

PAPARAN MENU








****************************

APA YANG MENARIK DI DON DON TEI


  • Don Don Tei direka dengan konsep dapur terbuka dan sekali-sekala sentuhan Jepun kayu asli dan aksen merah untuk bahagian dalamnya. 
  • Harga setiap menu berpatutan dan yang paling penting rasa asli dari Jepun itu ada.
Dan ini hasilnya apa yg kami makan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


You should try this Oyakodon RM14.90.
Nama menu Tendon di datangi dengan sup 


Mi Soba yang agak pricey tapi rasa sememangnya memang asli datang dari Japan. Sebab anak buah nanie pernah pergi Jepun. 




KENAPA KORANG PERLU CUBA DI SINI?

  • Pengalaman Makan Jepun yang luar biasa yang menghidangkan makanan tradisi Jepun yang berkualiti tinggi. 
  • Rasa makanannya memang sedap sebab dibuat dari bahan-bahan segar yang HALAL
Di mana? 

F55, First Floor, Mitsui Outlet Park, E6, 
Kuala Lumpur International Airport (KLIA), 
Sepang, 64000

Last but not least. ini bukan iklan berbayar, ini iklan datang dari hati.
Semua entry jalan-jalan cari makan ada di SINI

RECOMMENDED!!
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Nanie!!!

    I love tendon soooo much!! kat sini pun selalu makan tendon. Memang sedap sangat tau. Nanti kalau dah balik Malaysia and rase rindu nak makan tendon boleh la kami ke sini pula. Thanks for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh nany!!! nanti balik malaysia kt bole meet up and makan tendon sama2. hehe

      Delete
  2. harga mcm lagi mahal dr makan kat jepun

    ReplyDelete
    Replies
    1. YE BETUL, MAHAL dari jepun, but kalau tak pernah pergi jepun, boleh la try japanese food di sini

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails