SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, March 21, 2016

#TRAVEL2016 - JOM TERJAH HARD ROCK CAFE PENANG

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

Yahoooo!! dapat juga menyiapkan satu entry dalam blog. Ya Allah nanie minta maaf sgt2 atas kelewatan update blog. Lately tempat kerja ada audit for 1 minggu dan masalah kesihatan. Kan sekarang musim panas, jadi demam selesema. Yang paling sakit adalah, suara nanie sexy macam Ella, serak. hehe 

Takpe, percaya pada janji Allah, setiap sakit dan ujian itu ada hikmahnya...

OK, kali ini nanie nak share tentang PERCUTIAN KE PENANG iaitu ke HARD ROCK CAFE PENANG IAITU ROCK SHOP 


Untuk Hard Rock Cafe di Penang ada keunikan tersendiri kerana ada 3 kedai cenderamata
1) di bangunan tersendiri di bahagian parking
2) dalam Hard Rock Cafe
3) Lobby Hard Rock Hotel

Apa yang ada di sini ialah koleksi T-shirt HRC, collectible pin, mug, magnet, keychain, accesories, dan macam-macam lagi.

Favourite collection -  nanie suka kumpul keychain dan fridge magnet

Previous entry  - Hard Rock Cafe Macau

*************************

Tak lengkap kalau takde gambar nak tampal dalam blog ni, kenangan beb

Ehem2, nak posing dengan BIG GUITAR. Comel tak?

Bercuti bersama family memang layan habis.
Dapat family yang kaki travel, memang syok!

Jadi untuk peminat tegar atau pengumpul collection Hard Rock, boleh lah singgah ke sini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alamat
11100 Batu Ferringhi Beach, Penang, Malaysia
60 4-881 1711

Operation hour 
Dari jam 10 pagi hingga 11 malam



Jumpa di sana!! 
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. X pernah terfikir nk kumpul brg hr ni... Boleh tahan mahal kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal tapi ada value yg boleh dikumpul dlm setiap negara. kenangan diri sendiri je

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah dis year akan ada lgi trip oversea pula. hopefully impian tercapai.

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails