SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU,MAI SINGGAH SAT NOO


SEGMEN KHAS = Ni khas buat blogger-blogger baru je tp yang lama tapi teringin pon abg ben tak kisah.. tiada paksaan katanya.. Nanie nama je da lama blogging tapi dulu agak kureng aktif.. Al- maklumla, internet xde, duit pon cukup2 makan je, mana la mampu beli berukband (silap2 BROADBAND).. Wee~ Untuk pengetahuan abg Ben, nanie berumur 24 tahun, 6 bulan, 24 hari & berjantina perempuan.. hehe So, nanie menepati syarat2 Abg Ben yg mencari blogger dalam kategori umur kanak kanak rebina iaitu 18 - 25 tahun dan tak kira jantina.. kan? kan?

Abg Ben cakap, ( mana ada cakap, jumpa pon x penah, Abg ben Tulis la cik nanie).. Abg Ben buat atas permintaan orang ramai. Ok .. jom mulakan.. Sila buat satu entri ...

  1. LETAK HEADER BEN ASHAARI BLOG - DONE
  2. Undi kat SINI dulu.. wajib !! hahahaha... - DONE (Saya NURUL HARNANI berjanji tak tipu, tipu dapat dosa, betul dapat pahala kan? kan? kan? )
  3. Tajuk .. BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO ..dan linkkan ke entri ini ..
  4. Sila lengkapkan ayat ini : SAYA SUKA BLOG .... kerana .... ( tidak lebih 10 patah perkataan )

    oh ini jawapan nanie -

    SAYA SUKA BLOG KERANA MACAM-MACAM ADA, ADA ILMU DUNIA AKHIRAT DIKONGSI BERSAMA.

    Phewiiit... salam ukhuwah dari nanie utk semua terutama abg ben empunya segmen ini..
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

29 comments:

  1. hye...follow kamu dr segmen abg ben ;)

    ReplyDelete
  2. cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


    http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete
  3. nadya chew, - terima kasih awk follow nanie.. salam ukhuwah ya~

    ReplyDelete
  4. cik ungu~ wo byklaaaa bunga seth bg tu.. nk cket.. hehe

    anyway salam perkenalan dr nanie ya.. nice blog~

    ReplyDelete
  5. sy datang tinggalkan jejak...
    follow u...

    http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete
  6. datang dan follow geng belalang hijau..hehe..

    ReplyDelete
  7. jalan2 kat sini dari belog abg ben..

    ReplyDelete
  8. ,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

    ReplyDelete
  9. umie - tocey2.. nnt nanie tggl jejak jugak ye.. insyaallah~

    ReplyDelete
  10. green appleku - wow geng belalang hujau dtg jenguk blog nanie la.. terima kasih awk~

    ReplyDelete
  11. dwaty - nanti sy dtg singgah ye... wait ya~ hehe

    ReplyDelete
  12. izzat nazmi - aah la, kt masuk segmen kanak2 ribena.. ngeh2.. sume muda belia la.. suke~

    salam ukhuwah dr nanie~

    ReplyDelete
  13. singgah dr blog abg ben ;)

    jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

    ReplyDelete
  14. hi kanak kanak ribena =D

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

    kalau rasa cute meh la sini lak..

    ReplyDelete
  15. dari blog ben ashaari,
    saya singgah dan terjah...hahhaha

    saya telah follow kamu,
    follow me back :0

    http://adrianaizat.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. dtg mlwt knk2 ribena abg ben

    http://syeedasaniey.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum..
    aipp.. aippp..
    Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

    Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

    Jemput la baca 100 Letters of LOVE
    . and Pemes Versi Nadh
    rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    ReplyDelete
  18. singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

    http://winkletwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. dtg dri blog abg ben.. follow cni jugak.. meh jom ngk slogan sy pulak.hihi

    http://dianaaminn.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete
  20. Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

    lulu datang up trafik...
    weewuuu............

    ReplyDelete
  21. hijaunya blogger ni... dtg jenguk dr segmen BA walaupun tak terlibat dalam segmen tersebut... hik3!

    Entri terbaru:
    Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

    Kalau rajin, joinlah Keychain Giveaway by Luna Lanun. Keychain pun quite ekslusif jugak.. :)

    ReplyDelete
  22. singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

    n follow u =)

    jemput singgah yer

    http://cheguabbas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. nak cat hijau sikit sini ;)
    kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
    kita kasi hijau sama2 . ngee ~

    Bila Ku Temu Bahagia

    ReplyDelete
  24. mengunjungi blog korang.
    dtg dari blog abg ben;D

    apisv2.com[GO]

    ReplyDelete
  25. hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

    please visit mine
    http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails