SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Thursday, December 29, 2011

GRAND LEXIS PORT DICKSON



Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

Kali ini nak share hotel yg TERBAIK!!. Planning bercuti ini sambil celebrate birthday nanie di Grand Lexis, Port Dickson.. Bila? 27 dec (birthday nanie) hingga 29 dec 2011 ( 3d 2N )..

Disebabkan beberapa orang komen dan tanya ape yg menarik di sini, meh nanie tampalkan beberapa gambar untuk tatapan korang.. wink2..

************************************
Bilik kami - 2012


Posing depan bilik.. wink2..

Pandangan dari kiri bilik


Pandangan dari kanan bilik


************************************
Peta lokasi bilik

Bilik 2012 - Mediterranean

Map keseluruhan bilik di atas air


Pandangan bilik2 di atas air

pandangan sisi tepi..


**********************************
ok, nanie share tentang kemudahan yg disediakan plak, memang selesa..

Buggy services.. laju berdesup.. zasss~

Kolam renang.. nanie tak mandi pun :p


Gymnasium..



**********************************
Jom jenguk apa yg ada dalam bilik pula.. hehe

ohh ade Katil KING yg super empuk


Sofa + TV + cabinet (dalam tu ada mini fridge )
Microwave, pinggan mangkuk, kettle, pilihan air (tea, coffee )


toilet dgn kelengkapan air panas dan alat pengering rambut


Paling terbaekkkkkkkkkkk adalah :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ade private pool.. 5 star..
private pool dari sisi tepi katil & pintu


private pool dari tepi tingkap bilik


KESIMPULAN

Alhamdulillah, berpuas hati. Highly recommended. Service tip top. Makanan sedap. Bilik selesa. Kebersihan terjaga. Semuanyaaaaaalaaah memang best.

Sebarang petanyaan boleh refer ke

Website : Grand Lexis, PD
Facebook : Grand Lexis , PD


Published with Blogger-droid v2.0.2
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

8 comments:

  1. SYOKNYA !!! :)
    insyaAllah sampai

    ReplyDelete
  2. Wahh..bestnye nanie...sakan ye bercuti..
    Satu hari nnt akan ku jejakkn kaki jgk ke situ... ^_^

    ReplyDelete
  3. @fariza - mmg syioookkk... ok ok, nanti da sampay jgn lupe roger nanie.. ley imbau kenangan.. hehe

    ReplyDelete
  4. @zizie - jom jom.. jejak kai ramai2 kat cni;; local dlm Malaysia pon ade private pool..

    ReplyDelete
  5. salam..cik nanie ambik pakej honeymoon ke ambik bilik sj? sbb tgh fikir nk ambik yg pakej atau ambik bilik sj. sbb yg pakej mhl 2 kali ganda dari bilik. hehe. tp teringin nk ambik pakej sbb ada candle light dinner..

    ReplyDelete
  6. @atiqah - nanie amek pakej biasa je. nk sweet pasal candle light diner tu arrange sndiri2 je.. sebab nanie rasa private pool tu pun sbnarnya mmg da wt suasana romantic n best..

    ReplyDelete
  7. salamz... selain grand lexis ada lg x hotel lain yg ada private pool? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampir setiap negeri ada private pool,

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails