SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Saturday, January 26, 2013

PORT DICKSON - KONDOMINIUM PERANGINAN TNB (MURAH DAN TERBAIK)

Assalamualaikum.. selamat sejahtera.. 

 Harini nanie just nak buat quick update tentang percutian yg simple yet enjoy..

Tarikh :19-21 Jan 2013
Lokasi - Port Dickson
Penginapan - Kondominium Peranginan TNB 
Aktiviti - Berehat, JJCM dan swimming

*********************

Disebabkn ini entry pendek, nanie just nak share facilities yg ada kat kondo TNB ni..

Biar gambar mencerita segalanya..


Ini dia signboard yg sempat snap walaupun agak blur di situ. hehe
*tgn tak bedung ke nanie ooii*
ada 3 bilik - bilik utama (mak ayah mertua. bilik kedua
 (nanie dan MSA (hubby) dan bilik ketiga (sheda dan wawa)
Siap ada TV Astro, kerusi yg empuk. Sangat selesa..
ada meja makan 6 kerusi utk seisi keluarga
*abaikan model peace tu, hihi*
ohh yg ni memang AWESOME..
siap ada dapur, peti sejuk, kettle dan mcm2 lg.
 
Dapur gas tepi tu adalah barang larangan hihi
Gambar blur ni nak bagitahu keluasan kondo ni..
*maafkan tgn yg tak dibedungkan ini sekali lg hoho*



ada satu yg memang buat kami enjoy dengan percutian ni.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

nak tahu ke?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.jemg jeng jeng




inilah idaman kalbu setiap bercuti 
swimming swimming dan swimming

swimming pool ketika waktu malam





****************************

Fakta bukan auta
Percaya atau tidak, setiap kemudahan dalam kondo ni memang terbaik. Harga satu malam korang takkan percaya..


cer teka?

cer teka?

cer teka?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
betul nak tahu??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

SATU MALAM HANYA RM50

murah giler.. khas utk pekerja TNB sahaja ye. 

Kepada yg teringin nak bercuti budget, sila cari cik abg yg kerja TNB..







HAHAHAHAHA :P

p/s maaf buat korang scroll bawah byk kali. tp ni la realiti, duduk hotel RM100 utk 2 malam.. Memang heaven la.. Jimat  duit lagi sebab ayah mertua yg belanja *sebab dia la cik abg TNB tu, hikhik*




Published with Blogger-droid v2.0.8
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

23 comments:

  1. wah boleh minta cik isteri apply ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @myvitrd - silakan, murah dan berbaloi2. jimat duit :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ini full details dia..

      Add: 5th Mile, Jalan Pantai, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan
      Tel: +606 6477 515
      Fax: +606 6477 996
      Email: reservation@residenceportdickson.com.my
      Website: http://www.residenceportdickson.com.my/

      Delete
  4. you ambk accommodation yang mana ea? 3 bedroom superior villa ke?

    ReplyDelete
  5. macam mana nak booking ek? pergi website tu dia takde list kan pun kondominium peranginan tnb. nak call pun tu nombor sama macam desa lagoon resort.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waktu zaman 2013, kami hanya call dan fyi hotel ini utk TNB staff sahaja

      Delete
  6. saya tahu. ayah saya kerja tnb. dulu selalu pergi tapi sekarang dia dah pencen dah lupa macam mana nak reserve

    ReplyDelete
  7. minta no telefon pejabat kondominium tnb pd ni

    ReplyDelete
  8. minta no telefon pejabat kondominium tnb pd ni

    ReplyDelete
  9. In sha allah... Hujung bulan ni kami menginap di sisni...boleh masak tak ye??pkaian mndi kolam mcmne pulak kena pki swimming sut or xkisah??

    ReplyDelete
  10. In sha allah... Hujung bulan ni kami menginap di sisni...boleh masak tak ye??pkaian mndi kolam mcmne pulak kena pki swimming sut or xkisah??

    ReplyDelete
  11. In sha allah... Hujung bulan ni kami menginap di sisni...boleh masak tak ye??pkaian mndi kolam mcmne pulak kena pki swimming sut or xkisah??

    ReplyDelete
  12. Swimming pool time malam sampai jam berapa je ye?

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails