SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, September 23, 2013

JOM TERJAH KE KEDAI AZZAELITE DI BUSANA MALL..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

Hari ini nanie nak share kedai ARTIS pertama yg nanie terjah. haha Bukan apa, sebab mostly kebanyakan artis jual barang kan mahal2. kihkih. Jadi i ollss malu la nak jumpa artis dan shopping kat kedai mereka.

Tapi Kedai kat artis ni memang berbeza. Jeng jeng jeng.

Meh nanie share my experience ^_^

*******************************

PRODUK DALAM KEDAI AZZAELITE
  1. BEDAK SEJUK (RM20) - fungsi bedak sejuk ni ialah menyejukkan, melembutkan, menyegarkan, mengurangkan jerawat, menanggalkan sel kulit mati, elok untuk resdung,merawat ruam-ruam dan gatal. Ia diperbuat daripada bahan seperti air,tepung beras dan pandan. 
  2. SHAWL - so far material yg nanie tengok memang lembut dan kualiti kain pun OK. Price range lebih kurang (RM25-40)
  3. BAJU - Koleksi baju dia pun sangat BEST. memang ada banyak size juga. untuk yg badan chubby pun ada. Dont worry be happy. Harga sangat2 berpatutan, thats why nanie ade rembat 1 helai. hihi. Price range (RM55-RM250)

*****************************

KENAPA PERLU TERJAH KEDAI AZZAELITE?

Produk harga berpatutan dan dan material memuaskan hati. Lagipun Kak Azza sangat friendly. Bukan kat dalam IG (Instagram) je dia layan manja dan special, tapi bila datang kedai, Subhanallah rasa macam dah lama kenal. 

Yang paling best, siap snap2 photo dengan customer lagi. weehuuuuu ^_^




***************************

LOKASI KEDAI AZZAELITE

Kedai AzzaElite ini senang sangat. Cari shopping Mall nama BUSANA MALL.. Then naik eskalator sampai tingkat 4. Banyak juga artis yg buka kedai kat sini contohnya YattHamzah, Rico Rinaldi (fashion designer), Pearl Haya, Zawara dan macam2 lagi.


Ini alamat penuh Kedai AzzaElite
 **Nanie just ambil dari IG kak azza je. hihi


****************************

KESIMPULAN

Barang yg dijual harga berpatutan
Material selesa
Owner peramah dan rasa dekat dengan jiwa

TERIMA KASIH KAK AZZA, 
kami happy dengan layanan tip top dari akak

ALLAHUAKBAR


Semoga business akak diberkati dan dirahmati Allah. Kekalkan layanan istimewa untuk peminat dan customer akak, pasti semua SUKA.

jom follow IG kak Azza ^_^


Published with Blogger-droid v2.0.8
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

14 comments:

  1. Artis jumpe artis kn..biasa la tur. Hihi

    ReplyDelete
  2. thx for the info Nanie,
    baru tahu ada mall baru nama Busana Mall..

    ReplyDelete
  3. Nanie...sy nak contact awak tapi tatau mcm mane...
    Minat tak dgn telekung lycra tu...
    Ape2 kite chat kat emel dlu...nati kite tukar2 no contact
    lailyfarhan02@gmail.com
    Ok :)

    ReplyDelete
  4. Ooo dekat Busana Mall ke nurul..last Saturday singgah that building coz kat bawah tu ada shoes punya promotion..tapi kejab coz macam pilihan tak ada..

    ReplyDelete
  5. @anon - sy bukan artis. x layak pun :P

    ReplyDelete
  6. @zaza - akak, sy pun first time tahu. selama ni pun tak perasan ada mall kat situ.. sharing is caring

    ReplyDelete
  7. Murahhh jugakk ehhh tempat diaaa :D

    ReplyDelete
  8. @miezha - azza elite da tukar imej. dia da bertudung :)

    ReplyDelete
  9. @eiqa - yupp awk, nanie pun terkejut jugak sebenarnya. cantik tau ^_^

    ReplyDelete
  10. @sawanila - akak, nanie pun first time, tapi sebab nk tahu kat mana, sanggup terjah. hehe

    ReplyDelete
  11. wah,bestnya shoping kat kedai retis,heee

    ReplyDelete
  12. @NANAKIMIE - Biasa je syg, mcm pergi kedai biasa je. tapi segan sikit la, hihi

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails