SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Friday, December 18, 2015

CUTI SEKOLAH..

Assalamualaikum. Selamat sejahtera.

 Musim cuti sekolah sudah bermula. Jadi ada ke plan mahu bercuti di mana? Jauh dari kesibukan kota? Macam nanie, memang nak berjalan je kerjanya tak kisah dalam negara atau luar negara tetapi kadang2 takut jugak over budget. Hehehe

FYI, kalau korang follow blog nanie, nanie baru balik outstation dari Sabah on last 2 weeks. Ada urusan kerja yang perlu diselesaikan. Tapi belum sempat relax dan siapkan apa yang berlambak keje di office, tup tup terus terbang lagi. Kali ni

Alhamdulillah rezeki Allah ^_^

Sedikit teaser
.
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1st time naik #malaysiaairlines yang sediakan TV.
Jakun kejap. Hahaha

U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

16 comments:

  1. As salam. Best la boleh jln2 ke sabah. dulu abam mengajar di Papar. abam follows your blog. no 1221. tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam. thanks sudi singgah dan follow ye.

      Delete
  2. salam kenal.. ehehe CT bw sini..
    http://sitiyangmenaip.blogspot.my/ jemput singgah..

    ReplyDelete
  3. pergi jalan mana tu ? bestnya.. ehehe..

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan follow blog...selamat bercuti

    ReplyDelete
  5. singgah + follow sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  6. sabah antara tmpt menarik utk dilawati..brg2 murah, mcm2 brg dijual, pasar filipina tu yg menarik ramai pelancong ke sana

    follower ke 1213..jemput singgah ke blog Yumida
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah follower nombor cantik tu. Tq tau follow kt

      Delete
  7. Jom join yang nie ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hani. Nny ada masa kt terjah ye. Tq taw jemput nanie

      Delete
  8. Dah lama SS tak naik MAS... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS nnt ada rejeki lebih try usha naik MAS pula. Tukar angin naik airplane lerr

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails