SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, February 5, 2014

NUFFNANG BUAT SURPRISE..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..

Lama nanie tak share tentang Nuffnang kan? ehem2, Alhamdulillah, nuffnang da cecah ratus2 tapi malas betul nak redeem. Masa nak update blog pun da kurang sekarang ni..

tapi kan? tapi kan?

macam terkejut sangat bila nanie dapat SURPRISE dari NUFFNANG?

Dapat bonus ke?

bukan...

Dapat invitation tengok wayang free macam masatu ke (FREE BIRDS)

pun bukan..

tapi nanie dapat keywords yg unik dan aneh..

Nanie sendiri tak pernah terfikir. hikhik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SURPRISE..

DATIN NURUL HARNANI .

pengsan bangun semula bila tengok. 

hahahaha

Semoga ukhuwah sentiasa terjalin ^_^

Terima kasih kepada kawan2 / follower / silent reader yg sudi baca blog datin wannabe ni ye. Rajin2lah komen dan click nuffnang datin tu. 

p/s Nanti boleh la kita jumpa lepak pekena teh tarik. Datin belanja :)
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

12 comments:

  1. Datin belanja saya tehtarik erk...

    ReplyDelete
  2. nora pun xredem2 lagi. bila ntah nak reading haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanie punye x de sehebat nora.. hopefully disyear dpt peluang nk redeem. hihi

      Delete
  3. fuyyyoooooooo Datin nurul harnani tuuuuuu.. hehe
    Datin, jom lah belanja ai coffee kt wangsa walk.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak zaza, jom la sy belanja akak chatime. ke nk georgetown coffee. hahaha :)

      Delete
  4. Wah dpt pangkat datin dah tue.. sapa datuknya..hehehe..
    Sorry nani akak pun lama tak singgah sini.. tapi jgn igt akak lupa tau..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. datuknye masih mencari2 kak.. siapala yg sudi. hehe :)

      Delete
  5. Buat Nuffnang berjaya sampai dapat Datin hehehee..
    Nuffnang saya tak bergerak pun huhuhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time traveler, tapi awk punye pageview mesti naik kan. keep update ur blog taw.

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails