SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, January 5, 2015

CELEBRATE BIRTHDAY SEBAGAI TANDA MEMORI..


Assalamualaikum.. selamat sejahtera.

Nanie selalu terfikir, kadang-kadang ada jugak beberapa kawan nanie yang selalu berpendapat yang tak payah lah nak celebrate birthday, dah tua da pun. Bagi yang terlepas, tak tahu bila birthday nanie, jom baca entry ini

Excuse me, itu pendapat awk, tapi pendapat nanie mungkin berbeza.

Sebenarnya celebrate birthday ini tak salah, sebab Rasulullah setiap hari Isnin dia berpuasa untuk memperingati hari kelahirannya. Kemudian setiap tahun 12 Rabiulawal semua umat Islam menyambut hari kelahiran dan perjuangan Rasulullah untuk memartabatkan agama Islam. 

PENDAPAT NANIE

Bila kita celebrate birthday kita atau orang lain itu adalah 
  • Sikap yang baik kerana itu adalah caranya kita mengingati segala nikmat yang Allah berikan kepada kita
  • Celebrate birthday merupakan salah satu cara kita bersyukur kerana Allah melahirkan kita di dunia ini dengan keadaan baik dan sihat.
  • Merasakan diri kita dihargai dan menghargai dengan kasih sayang yang diberikan oleh kawan yang menyambutkan bersama
So ini adalah kenangan celebrate birthday nanie pada 2014 :)

Celebrate birthday di Burger Byte Sentul
Thanks zhaf :)

Celebrate birthday di Sweet Bowl Wangsa Walk
Thanks Kak noi :)
Medicure and Pedicure Session di Gossip Room
Beli di Groupon aje :) 
Muka puas selepas buat spa. hihi
Last sekali...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

HADIAH  DARI FAMILY DAN KAWAN 



ALHAMDULILLAH..Birthday girl is HAPPY. yeayyy!!
p/s nanie nak wish THANK YOU to all yang beri ucapan dan hadiah. Ada jugak gambar yang nanie tak upload atas sebab peribadi. U, thanks for your time and gift :)
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

1 comment:

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails