SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Wednesday, February 10, 2016

CUTI-CUTI BERSAMA KELUARGA BANYAK FAEDAHNYA..

Assalamualaikum.. selamat sejahtera..
Korang rindu nanie tak? tak ye? oK Fine. *sendiri soal, sendiri tanya* hahaha

Actually, nanie tengah busy dengan kerja dan survey untuk percutian next year. Tapi disebabkan rindu nak berceloteh dalam entry, nanie just update entry ringkas, dan bagii nanie, mungkin boleh bagi serba sedikit maklumat kepada korang..

Kalu korang pembaca tegar nanie, this year, nanie dan keluarga ada buat family vacation. So Insyaallah, next year pun kami akan bercuti lagi. Date dan tempat dah confirm, yeayyyy!!






So bagi nanie, dengan bercuti bersama-sama, kita akan dapat 

  • Menambahkan pengetahuan dan meluaskan pandangan ke tempat-tempat yang belum pernah kita lawati. 
  • Melapangkan fikiran. Fikiran kita perlu juga direhatkan daripada terus bekerja.
  • Mengeratkan lagi perhubungan dengan mengisi masa yang berkualiti dengan keluarga.
Bagi yang terlepas baca entry family nanie, jemput la singgah baca. ada TIPS TABUNG KELUARGA :)



semua entry percutian di Cameron Highlands, just tekan link INI


semua entry percutian ke Felda Residence Hot Spring Perak tekan link SINI



Trip adik beradik ke Krabi semua dalam LINK INI



Cerita tentang Langkawi semua ada DISINI


Nanie sayang keluarga nanie.

Jom bercuti bersama keluarga :)
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

12 comments:

  1. Terbaikkk sgt percutian bersama keluarga...sis suka cuti dgn family...rasa lagi seronok...lama yer tak pi cameoron...nanti nak jejak lah entry nanie tu...4 tahun lepas je pi cameron rasa nak repeat balik semata nak pi pasar cameron hahhahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, pergi jln2 dgn keluarga ni syok sebab dpt tgk ragam kakak2 dan anak buah. hehe

      Delete
  2. Teringin juga nak bercuti cuti dengan ibu bapa/mertua..belum berkesempatan lagi..InshaALLAH..nanti boleh la jenguk kat blog nanie ni kalau ade yang berkenan

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah pasti Allah beri kesempatan utk kita. lahgi2 dgn family. nanti dtg la jenguk, mana yg nanie tolong bg info, akak boleh gunakan.

      Delete
  3. Asslmkm sis.. Seronoknya bercuti.. Dh lma rsanya x bercuti dgn fmly..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. masa diluangkan utk eratkan silaurahim.

      Delete
  4. Bercuti dgn family mmg best... Teruskan!

    ReplyDelete
  5. waktu camni lebih eratkan silaturrahim

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, memang sesungguhnya bila pergi travel sama2 dpt kumpul kenangan dan erat silaturahim.

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails