SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Thursday, March 23, 2017

#TRAVEL VIETNAM - ITINERARY KE HO CHI MINH & TOUR GUIDE THE BEST IN VIETNAM

Assalamualaikum.. selamat sejahtera.

Alhamdulillah, kali ini nanie cuba ringkaskan itinerary ke Vietnam ikut cara nanie. Tapi trip ke Vietnam ni, nanie tak dapat nak bagi details sangat sebab nanie follow trip pakej.

Tapi sebelum tu, awal2 lagi nanie nak minta maaf kalau nanie update entry lambat. Nanie update bila ada masa di samping untuk ingatan diri sendiri dan untuk rujukan kawan-kawan yang merancang nak bercuti ke Hong Kong. Nanie harap nanie dah tulis sedetails mungkin, tapi kalau rasa ada yang tak cukup, boleh tinggalkan komen ya. 


**********************

VIETNAM - ITINERARY

So here you go, inilah simple itinerary yang sempat nanie buat semula sebagai panduan semua. Tak nampak boleh click pada image. Tapi kalau nak softcopy, boleh send email pada nanie


nanie_nakata@yahoo.com



********************

TOUR GUIDE

Nanie memang ambil tour guide sebab nanie pergi ramai / dalam family. Macam nanie, segalanya diuruskan oleh tour guide dari A TO Z, takde keluar satu sen pun pun memandangkan mak nanie berkerusi roda. Sememangnya nanie puji tour guide ini, susah nak dapat yg boleh jaga kebajikan orang berusia dan makan minum memang terjaga. 

Lagi satu nak puji pasal tour guide nanie ni sebab harga pakeh termasuk makanan. Sampai tak sempat lapar, asyik makan dan minum je sepanjang masa. hahaha Balik Malaysia, berat naik. sobsss Kitaorg listkan makanan apa nak makan, nak beli apa. 

Part paling rasa kagum, siap hantar kat airport tunggu kami sekeluarga berlepas naik kapal terbang. fuhhh, memang tabik spring.


FAROK
+84 122 349 5924

Bab Harga korang boleh runding dengan dia. 

**********************

Ini senarai entry semu cerita tentang VIETNAM, kalau nak itinerary ni boleh tinggalkan komen juga.


*tekan link untuk mengetahui lebih lanjut cerita dan tips menarik ke Vietnam

thanks for reading ^_^
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

24 comments:

  1. salam nanie..tour guide farok tu..leh ckp melayu ke

    ReplyDelete
  2. salam ..berapa total satu orang ke ho chi mint

    ReplyDelete
  3. assalam nanie.. sy plan nak ke vietnam on this nov 2017.. tour guide tu,,agak2 caj brp

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum nanie..nak tnya utk harga pakej yang nanie amik ni total sekepala brp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam ikut berapa orang yg pergi. harga serendah RM500 ALL IN

      Delete
    2. Salam nanie, nak tnya..tour guide ni bkn based kat malaysia ke? Phone no tu mcm oversea punya. Tq

      Delete
    3. Salam nanie, nak tnya..tour guide ni bkn based kat malaysia ke? Phone no tu mcm oversea punya. Tq

      Delete
    4. tes, vietnam phone number. but boleh cakap melayu.

      Delete
  5. nani i ada email u :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Nanie,
    Tour Guide Farok tu ada email add. tak? atau memang kena berhubung thru no tu jer ? T.kasih.

    ReplyDelete
  7. Salam nani, boleh tak emelkan saya initerary ni? ni emel saya. terima kasih.
    nadiazin1990@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  8. Best lah blog akak .. Complete gile.. Saya first time nak bawak mak ... Die tak naik wheelchair tapi orang tua mane nak jalan banyak.. Wheelchair tu akak bawak sendiri ke .. Farok tu yg standby? Maaf ye bertanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. bawa sendiri wheel chair dr malaysia

      Delete
  9. Package 500 satu kepala ke.

    ReplyDelete
  10. Assalam Nanie.
    Thanks. sgt membantu blog ni. Akk ambil no farok tu ya coz nak makan angin ke Vietnam pada march 18

    ReplyDelete
  11. Nani..hotel nani stay dkt dgn saigon pink tu ke

    ReplyDelete
  12. nak tanye..RM500 per pax tu include hotel or jalan2 je? TQ

    ReplyDelete
  13. RM500 tu tak termasuk tiket flight kan?

    ReplyDelete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails