SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Monday, July 24, 2017

RAYA AIDILFITRI 2017 - BIRU WARNA PILIHAN KELUARGA #TEAMRAYAKL

Assalamualaikum..selamat sejahtera.

Hari ini nak update gambar raya. Even rasa macam dah terlambat nak letak gambar raya, tapi #rayakansebulan. hehe 

Tahun ini, kami dapat lagi berkumpul bersama di #Villa45 di pagi raya. Rasa bersyukur sangat bila dapat mengeratkan silaturahim. 

Tapi dalam kegembiraan, ada juga rasa kesedihan bila arwah bapak tiada disisi dan juga seorang anak buah sedang sambung belajar di Brisbane, Australia. 

Gambar raya tahun 2016 #temapurple


Gambar raya tahun 2015 DISINI
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Untuk 2017, keluarga nanie memilih #temabiru 

cantik tak cantik tak? Kain kami beli di Vietnam

geng solo in the house.  hahaha


p/s Tahun ni ada penambahan ahli keluarga baru. Alhamdulillah. Kakak nanie kahwinn oiii.. Tinggallah berdua dengan mak di rumah. Insyaallah maybe nanie mengikut jejak langkah dia. Maybe NEXT YEAR? hahaha
U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Selamat Hari Raya Nanie! Lama nya tak baca blog awak ni ha. Harapnya semua sihat2 yer. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak. nanie pun lama tak update blog ni . alhamdulillah sihat kak.

      Delete

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails