SAHABAT & FOLLOWER @ BLOG

TABUNG PERCUTIAN..

Friday, August 31, 2018

PENCAPAIAN TERBAIK UNTUK BLOG NURUL HARNANI KASMARI..

Assalamualaikum. selamat sejahtera.

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..

Tujuan blog nanie dibina awalnya memang lah nak kumpul follower, tapi bila da matang, bukan itu yg dicari tu, nanie lebih suka share ilmu untuk semua.

Sharing is caring





Tak pernah tercapai akal nanie bile blog picisan NURUL HARNANI KASMARI  mencecah 1176 follower..



Bagai nak gugur mata, jantung, hati dan limpa bila tengok blog, kejap je da naik ke angka 1000++ follower.

Blog nanie tidaklah naik dengan sendiri nya. tapi dengan bantuan blogger lain jugaAwal2 nanie melibatkan aktif dalam berblog, tambah kenalan dan selalu melawat blog kawan2 lain. Tapi sekarang, memang nanie akui da jarang melawat. Baca bila ada kelapangan masa sahaja.


Nanie rasa bersyukur, dari hari ke sehari follower bertambah.. 

ENTRY KEGEMARAN FOLLOWER BLOG NANIE



PENCAPAIAN TERBAIK UNTUK BLOG NURUL HARNANI KASMARI





2) Search engine Google - Blog ini dikenali dalam 0.48 saat je


3) Mendapat tempat dalam senarai ke-41 untuk blog travel





Alhamdulillah, blog nanie semakin dikenali dengan travel blog. Takpe, janji ilmu yg nanie sampaikan buatkan follower dan pembaca mudah faham dan hadam. 

Terima kasih semua. Tanpa pembaca takdelah blog nanie ni wujud.

Maaf sebab sudah bersawang blog ini. 

Jom kita mulakan yang baru.

Salam perkenalan,
Nanie.




U LIKE @ NOT, UP TO U..
www.tips-fb.com

2 comments:

komen je.. nanie reply.. salam ukhuwah..

Related Posts with Thumbnails